Gratis for sykepleierstudenter ut 2024!

Hjelp studentene med å få oversikt over det viktigste fra pensum og forstå hvordan de skal bruke teorien i praksis med vår digitale tjeneste. Nå får alle sykepleiestudenter gratis tilgang til anatomi, fysiologi og biokjemi ut 2024!

Logg inn og prøv Qudos

Trygg og enkel læring

Kursene er utviklet for både sykepleier- og lærerutdanningen. Dette finner studentene i Qudos:

  • Lettlest og oppsummerende innhold
  • Varierte oppgaver og tester - inkludert tidligere eksamensoppgaver med løsningsforslag
  • Følg med på progresjonen din
  • Utviklet i samarbeid med studiestedene
Mann, Kvinne Og Hund Foran Regneark
"Jeg synes eksamen var mye lettere etter å ha jobbet med Gyldendals eksamenstjeneste. En veldig god, oversiktlig og lærerik tjeneste, med gode videoressurser og relevante oppgaver med løsningsforslag. Her kan man lære mye! Jeg vil derfor absolutt anbefale denne tjenesten!"
Anette, grunnskolelærerstudent (MGLU 1-7) ved USN

Hvordan kan studentene bruke Qudos?

  1. Se videoer
    Våre erfarne og dyktige pedagoger tar studenten gjennom tema for tema. Her får de en grundig innføring i hvert område, samt tips, eksempler og visualiseringer som gjør det enklere å forstå hva hvert tema handler om.

  2. Gjør oppgaver
    I tillegg til videoer inneholder løsningen en rekke oppgaver tilknyttet hvert tema. Her kan de teste om de har forstått hva de har lært før du går videre til neste film. Underveis kan de legge til bokmerker på oppgaver de vil øve mer på, og følge egen progresjon. 

  3. Sjekke løsningsforslag
    Når de har løst de ulike oppgavene kan de sjekke vårt løsningsforslag for å se om de er på rett vei. De vil også få lese om vanlige misoppfatninger rundt hvert tema, slik at de er bedre forberedt på de utfordringene de kan støte på.

Filmer og oppgaver presenteres i en anbefalt rekkefølge, slik at de skal ha best mulig forutsetninger for å løse oppgavene.

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss

Nora Korvenkontio

Produktleder Digitalt Innhold