![Digg Thai 1 Pad thai](https://cdn.gyldendal.no/media/uw0m43ca/digg-thai-1.jpg?quality=80)
![Tacokrydder](https://cdn.gyldendal.no/media/0qhdv1yr/tacokrydder.jpg?quality=80)
Verdens beste tacokrydder
Et godt tacokrydder er genialt å ha i kjøkkenskapet. Du kan blande det i kjøttdeigen, men også bruke det som krydder til annet kjøtt. Du kan også krydre laks med tacokrydder før du steker den i panna.
Antall porsjoner: 6
Tid: 10 minutter
INGREDIENSER
3 ss paprikapulver
1 ss chilipulver
2 ss tørket oregano
2 ss malt spisskummen
1/2 ss hvitløkpulver
1 ss salt
1/4 ts malt anis
1/2 ts kvernet sort pepper
1/2 ts løkpulver
SLIK GJØR DU
Bland sammen alle ingrediensene i en bolle.
Hvis du vil ha et finere tacokrydder, kan du knuse det i en morter eller kjøre det i en foodprosessor.
Oppbevar tacokrydderet i et tett glass, da kan det oppbevares i mange måneder.
Dette tacokrydderet kan du justere styrken på ved å tilsette mer eller mindre chilipulver. Hvis du vil ha et mildt tacokrydder, kan du droppe chilien helt.
Sulten – den store norske steg for steg-kokeboka
Har du lyst til å lykkes på kjøkkenet? Sulten er boken for deg som har lyst til å lage supergod mat og lære kjøkkenets grunnteknikker og metoder samtidig. En grunnbok som viser deg hvordan: steg for steg!
Kokk Jan Ivar Nykvist og fotograf Mats Dreyer har samlet favorittoppskrifter innen frokost, supper, pasta, pizza, fisk- og skalldyr, kjøtt, sauser og kraft, grønnsaker og tilbehør, desserter, samt kaker og bakst. Maten er det vi søker aller mest etter på Google. En verdig arvtager etter Den rutete kokeboken, Ingrid Espelid Hovigs klassiker.
![Sulten Bok Cover 13 Sulten Bok Cover 13](https://cdn.gyldendal.no/media/1u2j000q/sulten-bok-cover-13.jpg?quality=80)
![Digg Thai 1 Pad thai](https://cdn.gyldendal.no/media/uw0m43ca/digg-thai-1.jpg?quality=80)
![Airfryday Med Bok Buffalo wings](https://cdn.gyldendal.no/media/3ztpezfl/airfryday-med-bok.jpg?quality=80)
Buffalo wings
![Aichas Middelhavsmat Carpaccio Carpaccio av melon](https://cdn.gyldendal.no/media/ly5dlznv/aichas-middelhavsmat-carpaccio.jpg?quality=80)
Carpaccio av melon
![Skvallerkål Curry Skvallerkål-curry](https://cdn.gyldendal.no/media/bhjfeg3d/skvallerkaal-curry.jpg?quality=80)
Skvallerkål-curry
![Søtpotet Bowl Sweet’n spicy søtpotet-bowl](https://cdn.gyldendal.no/media/kjohe5bp/soetpotet-bowl.jpg?quality=80)
Sweet’n spicy søtpotet-bowl
![Banner Thaisommer Mesterkokkens Thaisommer](https://cdn.gyldendal.no/media/ckndb1sj/banner-thaisommer.jpg?quality=80)
Mesterkokkens Thaisommer
![Eggerøre 3 Sulten på påskebrunsj?](https://cdn.gyldendal.no/media/1bfn0331/eggeroere-3.jpg?quality=80)
Sulten på påskebrunsj?
![Skikkelig Norsk Fårikål Fårikål på 30 minutter](https://cdn.gyldendal.no/media/rrojm3rl/skikkelig-norsk-fårikål.jpg?quality=80)
Fårikål på 30 minutter
![Kjøttsuppe Kremet kjøttsuppe med sprøstekt kjøttdeig](https://cdn.gyldendal.no/media/cflewibb/kjoettsuppe.jpg?quality=80)
Kremet kjøttsuppe med sprøstekt kjøttdeig
![Aicha Cæsar Potetsalat Cæsar potetsalat](https://cdn.gyldendal.no/media/kdgn1lzt/aicha-caesar-potetsalat.jpg?quality=80)