Fårikål på 30 minutter
Med denne oppskriften kan du lage fårikål året rundet, og det på bare 30 minutter!
INGREDIENSER
1 1/2 kg hodekål
400 g gulrøtter
400 g poteter
500 g strimlet lammekjøtt
2 ts salt
4 ts hel pepper
4 del vann
SLIK GJØR DU
Kutt hodekålen i 1 cm tykke strimler, altså tynnere enn hva du vanligvis gjør med en tradisjonell fårikål. Kutt gulrøtter og poteter i to på langs, og deretter i biter på ca 1 cm. Legg alle ingrediensene lagvis i en tykkbunnet kjele, dryss salt og pepper mellom lagene og hell på vann. Kok i 30 minutter til alt er mørt.
Populær gatemat i Thailand, overraskende enkelt å lage hjemme.
Buffalo wings
Kyllingvinger er alltid en slager!
Carpaccio av melon
Søt og saftig vannmelon er perfekt å kombinere med salte smaker.
Skvallerkål-curry
Enkel og velsmakende! Oppskrift fra "Vilt godt".
Sweet’n spicy søtpotet-bowl
Lag en luksus-lunsj! Oppskrift fra Emilie Nerengs "Sunnere livsstil".
Mesterkokkens Thaisommer
Da pandemien rammet og restauranten ble stengt, dro kokk Terje Ommundsen hjem til sitt eget kjøkken og begynte å...
Sulten på påskebrunsj?
Kokk Jan Ivar Nykvist deler ideer fra kokeboka Sulten til den perfekte påskebrunsjen med familie og venner. Hva er...
Verdens beste tacokrydder
Lag et magisk tacokrydder fra kokeboken Sulten!
Kremet kjøttsuppe med sprøstekt kjøttdeig
Hva passer bedre på en regntung eller kjølig dag enn en kremet, fyldig kjøttsuppe?
Cæsar potetsalat
Så enkelt kan man gjøre en potetsalat! Oppskrift fra "Aichas salatfantasier".