![Digg Thai 1 Pad thai](https://cdn.gyldendal.no/media/uw0m43ca/digg-thai-1.jpg?quality=80)
![Ekte Norsk Fårikål](https://cdn.gyldendal.no/media/fnajdp0m/ekte-norsk-fårikål.jpg?quality=80)
Fårikål på 30 minutter
Med denne oppskriften kan du lage fårikål året rundet, og det på bare 30 minutter!
INGREDIENSER
1 1/2 kg hodekål
400 g gulrøtter
400 g poteter
500 g strimlet lammekjøtt
2 ts salt
4 ts hel pepper
4 del vann
SLIK GJØR DU
Kutt hodekålen i 1 cm tykke strimler, altså tynnere enn hva du vanligvis gjør med en tradisjonell fårikål. Kutt gulrøtter og poteter i to på langs, og deretter i biter på ca 1 cm. Legg alle ingrediensene lagvis i en tykkbunnet kjele, dryss salt og pepper mellom lagene og hell på vann. Kok i 30 minutter til alt er mørt.
![Digg Thai 1 Pad thai](https://cdn.gyldendal.no/media/uw0m43ca/digg-thai-1.jpg?quality=80)
Populær gatemat i Thailand, overraskende enkelt å lage hjemme.
![Airfryday Med Bok Buffalo wings](https://cdn.gyldendal.no/media/3ztpezfl/airfryday-med-bok.jpg?quality=80)
Buffalo wings
Kyllingvinger er alltid en slager!
![Aichas Middelhavsmat Carpaccio Carpaccio av melon](https://cdn.gyldendal.no/media/ly5dlznv/aichas-middelhavsmat-carpaccio.jpg?quality=80)
Carpaccio av melon
Søt og saftig vannmelon er perfekt å kombinere med salte smaker.
![Skvallerkål Curry Skvallerkål-curry](https://cdn.gyldendal.no/media/bhjfeg3d/skvallerkaal-curry.jpg?quality=80)
Skvallerkål-curry
Enkel og velsmakende! Oppskrift fra "Vilt godt".
![Søtpotet Bowl Sweet’n spicy søtpotet-bowl](https://cdn.gyldendal.no/media/kjohe5bp/soetpotet-bowl.jpg?quality=80)
Sweet’n spicy søtpotet-bowl
Lag en luksus-lunsj! Oppskrift fra Emilie Nerengs "Sunnere livsstil".
![Banner Thaisommer Mesterkokkens Thaisommer](https://cdn.gyldendal.no/media/ckndb1sj/banner-thaisommer.jpg?quality=80)
Mesterkokkens Thaisommer
Da pandemien rammet og restauranten ble stengt, dro kokk Terje Ommundsen hjem til sitt eget kjøkken og begynte å...
![Eggerøre 3 Sulten på påskebrunsj?](https://cdn.gyldendal.no/media/1bfn0331/eggeroere-3.jpg?quality=80)
Sulten på påskebrunsj?
Kokk Jan Ivar Nykvist deler ideer fra kokeboka Sulten til den perfekte påskebrunsjen med familie og venner. Hva er...
![Tacokrydder Verdens beste tacokrydder](https://cdn.gyldendal.no/media/0qhdv1yr/tacokrydder.jpg?quality=80)
Verdens beste tacokrydder
Lag et magisk tacokrydder fra kokeboken Sulten!
![Kjøttsuppe Kremet kjøttsuppe med sprøstekt kjøttdeig](https://cdn.gyldendal.no/media/cflewibb/kjoettsuppe.jpg?quality=80)
Kremet kjøttsuppe med sprøstekt kjøttdeig
Hva passer bedre på en regntung eller kjølig dag enn en kremet, fyldig kjøttsuppe?
![Aicha Cæsar Potetsalat Cæsar potetsalat](https://cdn.gyldendal.no/media/kdgn1lzt/aicha-caesar-potetsalat.jpg?quality=80)
Cæsar potetsalat
Så enkelt kan man gjøre en potetsalat! Oppskrift fra "Aichas salatfantasier".