![Digg Thai 1 Pad thai](https://cdn.gyldendal.no/media/uw0m43ca/digg-thai-1.jpg?quality=80)
![Carpaccio Av Melon](https://cdn.gyldendal.no/media/34bnk3yj/carpaccio-av-melon.jpg?quality=80)
Carpaccio av melon
Søt og saftig vannmelon er perfekt å kombinere med salte smaker. Her har jeg laget en carpaccio av melon med parmesan, pinjekjerner og pesto. Den kan serveres som tilbehør eller som en forfriskende lett forrett i varmen. Kjøp ferdig pesto eller lag selv.
4 porsjoner
Ingredienser
½ vannmelon
1 ss sitronsaft
2 ss olivenolje
5–6 grønne olivener, hakket
2 ss soltørket tomat i olje, hakket
30 g pinjekjerner, ristet i tørr panne
2 ss grønn pesto
raspet eller høvlet parmesan
Fremgangsmåte
Skjær vannmelon i meget tynne skiver. Drypp over sitronsaft og olivenolje. Dryss over olivener, soltørket tomat og pinjekjerner. Legg på bitte små klatter av pesto og avslutt med å høvle parmesan over hele retten.
La deg inspirere av Aichas fantastiske oppskrifter!
Her får du en smakebit med flere oppskrifter fra boka.
![Digg Thai 1 Pad thai](https://cdn.gyldendal.no/media/uw0m43ca/digg-thai-1.jpg?quality=80)
Populær gatemat i Thailand, overraskende enkelt å lage hjemme.
![Airfryday Med Bok Buffalo wings](https://cdn.gyldendal.no/media/3ztpezfl/airfryday-med-bok.jpg?quality=80)
Buffalo wings
Kyllingvinger er alltid en slager!
![Skvallerkål Curry Skvallerkål-curry](https://cdn.gyldendal.no/media/bhjfeg3d/skvallerkaal-curry.jpg?quality=80)
Skvallerkål-curry
Enkel og velsmakende! Oppskrift fra "Vilt godt".
![Søtpotet Bowl Sweet’n spicy søtpotet-bowl](https://cdn.gyldendal.no/media/kjohe5bp/soetpotet-bowl.jpg?quality=80)
Sweet’n spicy søtpotet-bowl
Lag en luksus-lunsj! Oppskrift fra Emilie Nerengs "Sunnere livsstil".
![Banner Thaisommer Mesterkokkens Thaisommer](https://cdn.gyldendal.no/media/ckndb1sj/banner-thaisommer.jpg?quality=80)
Mesterkokkens Thaisommer
Da pandemien rammet og restauranten ble stengt, dro kokk Terje Ommundsen hjem til sitt eget kjøkken og begynte å...
![Eggerøre 3 Sulten på påskebrunsj?](https://cdn.gyldendal.no/media/1bfn0331/eggeroere-3.jpg?quality=80)
Sulten på påskebrunsj?
Kokk Jan Ivar Nykvist deler ideer fra kokeboka Sulten til den perfekte påskebrunsjen med familie og venner. Hva er...
![Tacokrydder Verdens beste tacokrydder](https://cdn.gyldendal.no/media/0qhdv1yr/tacokrydder.jpg?quality=80)
Verdens beste tacokrydder
Lag et magisk tacokrydder fra kokeboken Sulten!
![Skikkelig Norsk Fårikål Fårikål på 30 minutter](https://cdn.gyldendal.no/media/rrojm3rl/skikkelig-norsk-fårikål.jpg?quality=80)
Fårikål på 30 minutter
Lag fårikål året rundt, og det bare på 30 minutter!
![Kjøttsuppe Kremet kjøttsuppe med sprøstekt kjøttdeig](https://cdn.gyldendal.no/media/cflewibb/kjoettsuppe.jpg?quality=80)
Kremet kjøttsuppe med sprøstekt kjøttdeig
Hva passer bedre på en regntung eller kjølig dag enn en kremet, fyldig kjøttsuppe?
![Aicha Cæsar Potetsalat Cæsar potetsalat](https://cdn.gyldendal.no/media/kdgn1lzt/aicha-caesar-potetsalat.jpg?quality=80)
Cæsar potetsalat
Så enkelt kan man gjøre en potetsalat! Oppskrift fra "Aichas salatfantasier".