Carpaccio av melon
Søt og saftig vannmelon er perfekt å kombinere med salte smaker. Her har jeg laget en carpaccio av melon med parmesan, pinjekjerner og pesto. Den kan serveres som tilbehør eller som en forfriskende lett forrett i varmen. Kjøp ferdig pesto eller lag selv.
4 porsjoner
Ingredienser
½ vannmelon
1 ss sitronsaft
2 ss olivenolje
5–6 grønne olivener, hakket
2 ss soltørket tomat i olje, hakket
30 g pinjekjerner, ristet i tørr panne
2 ss grønn pesto
raspet eller høvlet parmesan
Fremgangsmåte
Skjær vannmelon i meget tynne skiver. Drypp over sitronsaft og olivenolje. Dryss over olivener, soltørket tomat og pinjekjerner. Legg på bitte små klatter av pesto og avslutt med å høvle parmesan over hele retten.
La deg inspirere av Aichas fantastiske oppskrifter!
Her får du en smakebit med flere oppskrifter fra boka.
Populær gatemat i Thailand, overraskende enkelt å lage hjemme.
Buffalo wings
Kyllingvinger er alltid en slager!
Skvallerkål-curry
Enkel og velsmakende! Oppskrift fra "Vilt godt".
Sweet’n spicy søtpotet-bowl
Lag en luksus-lunsj! Oppskrift fra Emilie Nerengs "Sunnere livsstil".
Mesterkokkens Thaisommer
Da pandemien rammet og restauranten ble stengt, dro kokk Terje Ommundsen hjem til sitt eget kjøkken og begynte å...
Sulten på påskebrunsj?
Kokk Jan Ivar Nykvist deler ideer fra kokeboka Sulten til den perfekte påskebrunsjen med familie og venner. Hva er...
Verdens beste tacokrydder
Lag et magisk tacokrydder fra kokeboken Sulten!
Fårikål på 30 minutter
Lag fårikål året rundt, og det bare på 30 minutter!
Kremet kjøttsuppe med sprøstekt kjøttdeig
Hva passer bedre på en regntung eller kjølig dag enn en kremet, fyldig kjøttsuppe?
Cæsar potetsalat
Så enkelt kan man gjøre en potetsalat! Oppskrift fra "Aichas salatfantasier".