![Digg Thai 1 Pad thai](https://cdn.gyldendal.no/media/uw0m43ca/digg-thai-1.jpg?quality=80)
![Buffalo Wings](https://cdn.gyldendal.no/media/nyyl3fix/buffalo-wings.jpg?quality=80)
Buffalo wings
Hvis du skal ha venner på et uformelt besøk uten at mat egentlig står på menyen, og ikke vet hva du skal servere, så er det alltid en slager med kyllingvinger. Setter du dem fram på bordet, kommer de garantert til å kaste seg over dem, og hvis ikke – så er det bare mer til deg selv.
Er noen av vennene tilfeldigvis vegetarianere, kan de spise stangsellerien med den digge ranch-dippen, mens du sitter med kyllingvingene.
2 porsjoner
Tid: 30 minutter
Ingredienser
500 g rå kyllingklubber og -vinger
1 ts pepper
1 ts salt
3 ss smør
1 dl hot sauce (f.eks. Tabasco)
1 ts hvitløkpulver
1 ts worcestershiresaus (ikke spør meg om uttalelsen!)
3 selleristenger, delt i 7 cm lange staver
Ranch-dressing
1 dl majones
½ dl rømme
1 ss sitronsaft
½ ts tørket gressløk
½ ts tørket dill
½ ts persille, finhakket
½ ts hvitløkpulver
½ ts løkpulver
¼ ts pepper
¼ ts salt
Fremgangsmåte
Bland sammen ingrediensene til ranch-dressingen i en liten skål og sett til side.
Krydre kyllingklubbene og kyllingvingene med salt og pepper, og stek i airfryeren ved 195 °C i 12 minutter.
Mens kyllingen stekes, har du smør, hotsauce, worcestershiresaus og hvitløkpulver i en liten kjele på medium svak varme. Rør godt til smøret har smelta helt, og sett det til side.
Snu vingene og stek videre i 12 minutter til ved 195 °C.
Ha kyllingen over i en bolle, hell over hotsauce-blandingen og bland godt.
Server med selleristenger og ranch-dressing som dipp.
AirFryDay
60 oppskrifter på maten som blir best i airfryeren
![Airfryday Airfryday](https://cdn.gyldendal.no/media/i5tdtluw/airfryday.jpg?quality=80)
Airfryeren har kommet for å bli!
Hvis du ikke allerede har skaffet deg den praktiske boksen, tipper vi at denne boken gir også deg lyst på en airfryer. Her får du noen flere av oppskriftene i boka.
![Digg Thai 1 Pad thai](https://cdn.gyldendal.no/media/uw0m43ca/digg-thai-1.jpg?quality=80)
![Aichas Middelhavsmat Carpaccio Carpaccio av melon](https://cdn.gyldendal.no/media/ly5dlznv/aichas-middelhavsmat-carpaccio.jpg?quality=80)
Carpaccio av melon
![Skvallerkål Curry Skvallerkål-curry](https://cdn.gyldendal.no/media/bhjfeg3d/skvallerkaal-curry.jpg?quality=80)
Skvallerkål-curry
![Søtpotet Bowl Sweet’n spicy søtpotet-bowl](https://cdn.gyldendal.no/media/kjohe5bp/soetpotet-bowl.jpg?quality=80)
Sweet’n spicy søtpotet-bowl
![Banner Thaisommer Mesterkokkens Thaisommer](https://cdn.gyldendal.no/media/ckndb1sj/banner-thaisommer.jpg?quality=80)
Mesterkokkens Thaisommer
![Eggerøre 3 Sulten på påskebrunsj?](https://cdn.gyldendal.no/media/1bfn0331/eggeroere-3.jpg?quality=80)
Sulten på påskebrunsj?
![Tacokrydder Verdens beste tacokrydder](https://cdn.gyldendal.no/media/0qhdv1yr/tacokrydder.jpg?quality=80)
Verdens beste tacokrydder
![Skikkelig Norsk Fårikål Fårikål på 30 minutter](https://cdn.gyldendal.no/media/rrojm3rl/skikkelig-norsk-fårikål.jpg?quality=80)
Fårikål på 30 minutter
![Kjøttsuppe Kremet kjøttsuppe med sprøstekt kjøttdeig](https://cdn.gyldendal.no/media/cflewibb/kjoettsuppe.jpg?quality=80)
Kremet kjøttsuppe med sprøstekt kjøttdeig
![Aicha Cæsar Potetsalat Cæsar potetsalat](https://cdn.gyldendal.no/media/kdgn1lzt/aicha-caesar-potetsalat.jpg?quality=80)